Algemene voorwaarden 

Proefles: 

De eerste les waaraan wordt deelgenomen  betekent voor de deelnemer de eerste proefles. Iedereen mag 1 gratis proefles ervaren. De proefles is kosteloos. 

 

Inschrijven: 

Alle nieuwe cursisten kunnen zich online inschrijven. 

 

Mogelijkheid tot wijzigen: 

Yoga-Moment houdt zich het recht voor om het totaal aantal ingeschrevenen te bepreken en lestijden, lesindeling en tarieven te wijzigen. 

 

Melding lesuitval: 

Yoga-Moment informeert de deelnemers per whatsapp, indien een les niet door kan gaan i.v.m ziekte van een docent. 

 

Absentie: 

Bij absentie verzoeken wij u dit van tevoren te melden in de Whatsapp groep of een sms te sturen naar 06-81905038

 

Kleding advies: 

Lekker zittende kleding. 

 

 

Tarieven: 

Groepslessen : 35,00 euro per kalender maand, 1 les per week.  Duo-abonnement: 55 euro. Het duo abonnement is geldig voor 2 personen, de factuur word naar de aanmelder van het abonnement gestuurd. Het duo abonnement staat op naam en is geldig voor de personen die zich hiervoor samen hebben aangemeld.
Kinderyoga lessen: Varieert per leeftijd en lessen, staat op de site vermeld.

 

Je ontvangt de factuur aan het eind van de maand, dit zijn de lessen van de afgelopen maand. Er wordt dus achteraf betaald.

 

10 Stippenkaart: 95 euro per 10 lessen. Je ontvangt de factuur aan het eind van de maand. De strippenkaart is na start 1e les 6 maanden geldig.

 

Kinder Yoga: De lessen worden per blok gegeven, er wordt per blok betaald. Je ontvangt de factuur op de 1e van de maand nadat het blok heeft plaatsgevonden.

 

Vakanties: 

In de zomervakantie zijn er 2 lesvrije weken, die nader te bepalen zijn.
Kerstvakantie: 26 december 2022 - 2 januari 2023 

 

Postadres: 

Yoga-Moment

Expansie 47

8316 GB Marknesse

 

Aansprakelijkheid: 

Yoga-moment is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van eigendommen van leden. Deelname aan de lessen en/of evenement ( zoals buiten sport, workshops etc.) van Yoga-Moment geschiedt op eigen risico. Wij erkennen geen aansprakelijkheid voor schade, (gevolgen van) blessures of enig letsel ontstaan naar aanleiding van het gebruik van faciliteiten en/of deelname aan de lessen of evenementen van Yoga- Moment of opgelopen tijdens het verblijf op en in de nabijheid van de locatie. 

 

Beeindigen lidmaatschap: 

Indien je het lidmaatschap wilt beeindingen kan dit middels een mailtje naar [email protected] of een belletje. Er is een (kalender) maand opzegtermijn. Als jij je voor de eerste van de maand hebt uitgeschreven betaal je nog 1 maand en dan wordt het lidmaatschap beeindigd. 

 

Met vriendelijke groet, Ineke Bouma